Jezelf voorbij lopen

Jezelf voorbij lopen

Waar ik vaak mee te maken heb gehad is dat ik vond dat ik door moest gaan, terwijl ik eigenlijk rust en tijd voor mezelf mocht nemen. Het was een hardnekkig programma in mij dat ik dacht dat ik alsmaar door moest gaan. Het programma is er in mijn jonge jaren (of in de vrouwenlijn) ingezet en inmiddels zooooo vaak afgespeeld, dat het heel lastig was om het te herkennen en dan juist iets anders te doen dan wat het programma, de automaat wilde. Maar het is in mij veranderd. En hoe kom jij tot een andere automaat?

Allereerst mag je je ervan bewust gaan worden dat de automaat er is, dat je jezelf regelmatig voorbij loopt. Als je dit leest misschien?
En kun je dan bewust tijd voor jezelf nemen? En dan telkens opmerken: daar is de automaat weer! Dat is al een mooi inzicht.

En dán leren om het liefdevol te bekijken en niet te oordelen. Doe ik het alweer!!!! Wat stom!!! Ik weet het zo goed, en toch!!! Ja, klopt, maar daar liefdevol naar kijken is heel belangrijk. We zijn zo gewend om onszelf heeeeel kritisch te beoordelen. De zachtheid die dan nodig is, mag naar boven komen. Je gaat doorzien welke automaat het is en wat het aanricht. En dan op weg naar verandering. Naar Licht Leven, meer in de flow. Want als je bewust tijd voor jezelf neemt, dan laad je weer op en kun je met veel meer energie weer verder!

Herken je dit? En zou je het programma, de automaat onder ogen willen zien en zachter willen worden? Dat brengt je bij Licht Leven!! Ik begeleid je graag daar naartoe. Samen gaan we op pad naar een Licht Leven zonder deze nare automaat!

Je kunt meer lezen over mijn begeleiding op mijn website.

Je kunt ook een keer aansluiten in de Rode Tent, een plek voor vrouwen om tijd voor zichzelf te nemen en samen te komen om het leven te delen. We gaan respectvol met elkaar om en er is tijd voor het verhaal van iedere vrouw. Elke donkere maan is er een Rode Tent, de volgende is op dinsdag 1 februari. Meer informatie vind je hier

Voel je welkom, de begeleiding start ik altijd met een vrijblijvend gesprek. Dan kun je ervaren of je met mij op pad wilt.

Lieve groet en een mooi, rustig 🙂 weekend!!

Jeanette

Dank je wel Astrid voor de foto

Plaats een reactie